Zoek rondom postcode

SR training Engels op alle niveaus

SR training Engels op alle niveaus

8.8 / 10.0
(1 stem)
Lemmerhengst 19
4617GL Bergen Op Zoom
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0681145762
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@zakelijkengels-srtraining.nl
51.479714.270885
1 4.4333333333333 2 8.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

SR training verzorgt lessen Engels op alle niveaus voor particulieren en bedrijven.
Onze specialisatie is Zakelijk Engels.

Waarom SR training en Serious Results?

We zijn bekend met de zakelijke markt in vele uitéénlopende bedrijven en bedrijfstakken. Daardoor is er een ruime ervaring opgebouwd in diverse sectoren. Van zakelijke dienstverlening tot technische bedrijven.
Serious Results: we hadden net zo goed ‘good’ of ‘best’ results kunnen kiezen maar hebben dat bewust niet gedaan. Uw doelstelling en uw vraag zijn de eerste stap in een samenwerking waar we u niet zo zeer als klant zien maar als partner. Beide partijen zijn er bij gebaat om zo serieus mogelijk met uw vraag en de invulling daarvan om te gaan. Dat geeft ‘Serious Results’ voor u, maar ook voor ons.

Wat kunnen we u bieden?
Een op een trainingen of groepstrainingen op alle niveaus met mogelijkheid voor incompany training. Dat kunnen workshops zijn van een of meerdere dagdelen maar ook modules verspreid over een langere tijd. We zijn daarbij altijd flexibel zodat we tijdens de training bij kunnen sturen als dat nodig is en dit tot betere resultaten leidt. We werken met de niveaus van het Common European Framework zodat we duidelijke doelen kunnen stellen. We gaan daarbij altijd uit van de praktijksituatie. Niet leren om te leren maar een duidelijke aansluiting met datgene waar u dagelijks mee bezig bent. Waar mogelijk en gewenst gaan we ook in op de cultuur van uw zakenpartner(s), omdat de ‘Dutch way’ niet altijd de juiste weg is.

De mogelijkheden
Engels op alle niveaus
Social talk
Zakelijke gesprekken voeren
Zakelijke correspondentie
Technisch Engels
Werkinstructies
Training on the job
Presentatietechnieken
Telefoontrainingen
Advisering bij meetings
Cultuurtraining
Persoonlijke begeleiding
Onderhandelingstechnieken
Thematische workshops

Hoe gaan we te werk?
Vooraf aan een training is er altijd een telefonische of ‘face to face’ intake met u of uw medewerkers. Aan de hand van deze uitslag kunnen we pas goed beoordelen hoe we uw vraag het beste kunnen beantwoorden. We maken dan een plan dat we aan u voorleggen en waarop u kunt sturen. Zo komen we tot Serious Results.

Kenmerken

Curssusen:
Communicatievaardigheden
Gecertificeerd
Gesprekstechnieken
Herhalingscursus
Opfriscursus
Spreekvaardigheid
Taalcursus
Cursus Zakelijk Engels
Workshops Engels
Cultuurtrainingen
Incompany trainingen
Advies en begeleiding in de Engelse taal
Cursus Engels voor particulieren
Werkinstructies in het Engels
Technisch Engels
Cursussen op de niveaus:
Basisopleiding
Cursus
HBO
MBO
Cursussen Engels op alle niveaus van A1 t/m C1
Workshops Engels
Maatwerktrainingen
Dit bedrijf verzorgt:
Klassikale studies
Thuisstudies
1 op 1 trainingen voor zakelijke professionals
1 op 1 trainingen voor particulieren
Incompany trainingen bij bedrijven
Trainingen voor groepen
Werkinstructies en technisch Engels bij bedrijven
Advies en klantenbegeleiding op locatie
Vakgebieden:
Bedrijfscursus
Bedrijfsopleidingen
Bedrijfstrainingen
Beroepsopleidingen
Business
Engels
In-company
Particulieren
Schrijven
Taalcursussen

Reviews

Plaats een review
|
Deskundig trainer
Sheila zorgt ervoor dat het materiaal en de didactische werkvormen aansluiten bij de belevingswereld en functie-uitoefening van de deelnemers. Hierdoor weet ze ook minder gemotiveerde deelnemers en deelnemers met een leerachterstand uiteindelijk enthousiast te krijgen. Sheila neemt ook schriftelijke en mondelinge taalexamens Engels af. Hierbij weet ze de deelnemer voorafgaand aan het examen gerust te stellen. Haar examenbeoordelingen zijn consistent en betrouwbaar. Tevens levert Sheila gevraagd en ongevraagd advies over taaltrainingen, examenafname en -organisatie."
Deskundig, kan interactief lesgeven, sluit zich volledig aan bij de vraag en levert maatwerk.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede cursus Engels, veel geleerd
Etten Leur, 2012. Vanuit mijn werk als BP begeleider (Begeleider Praktijkleren) en (taal)assessor bij een organisatie voor o.a. bedrijfsopleidingen, werd geacht om in het kader van Xpert een kwaliteitsverbetering te maken. Hierin heb ik de keus gemaakt om mij meer de Engelse taal machtig te maken zowel in woord als in geschrift op een niveau die nodig is om aan de kwaliteitseisen binnen het onderwijs te voldoen. Ik ben terecht gekomen bij SHEILA DE WIT, taaldocent Engels.
Sheila is geboren in Ierland en is dus een native speaker. Daarbij weet zij als geen ander de typische Engelse cultuur over te brengen alleen al met heel haar doen en laten. Zij heeft mij al van het begin af aan meegenomen in de Engelse sferen om alles in het Engels te “bekijken” , te beleven en te verstaan. Ik ben in het begin onzeker geweest over mijn Engels niveau, maar het was Sheila die mij ervan overtuigd heeft om rustig aan te beginnen bij een niveau die bij mij past. Ze heeft een juiste inschatting gemaakt en heeft tijdens de lessen goed geobserveerd om haar lessen hierop aan te laten sluiten. Iedere les was voor mij boeiend en leerzaam. De opdracht vormen waren wisselend, waardoor je het gevoel had om van je stoel af te komen. Dit maakte de les wat dynamischer. Telkens werd ik uitgedaagd om na te denken, mee te denken, te beantwoorden, te oefenen. Mijn kennis in woord en geschrift groeide met de dag. Het is natuurlijk wel oefenen. Dit is ook wat Sheila van je verwacht. Je eigen inzet. Je hoeft het niet alleen te doen, zij ondersteunt je waar nodig. Als persoon is Sheila geïnteresseerd in wie jij bent en waarom je “dingen” zo doet, waardoor je echt een band met haar krijgt en het leren alleen maar prettiger maakt. Ik heb Sheila ervaren als een echte vakvrouw die weet wat de gestelde eisen zijn en als een echte volwaardige vakvrouw les geeft en mede ervoor zorgt dat je in het bezit kunt komen van de juiste officiële papieren op ieder niveau.
Alleen maar positief!
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

eszet Duitse taaltrainingen(6.6/10.0)0.2km
Bergen Op Zoom - Lemmeraak 27
Aanvullende informatie: Door het ruime aanbod van eszet Duitse taaltrainingen stellen wij iedereen in de gelegenheid om Duitse lessen te volgen. Bij ons kunnen zakenmensen met hun medewerkers terecht, net als particulieren of scholieren. Dus, er is voor elk wat wils! Gratis intake en advies! Eszet...meer...
Curssusen: Taalcursus
Vakgebieden: Bedrijfstrainingen, Duits, Nascholing, Particulieren, Workshops, ...
 
 
Haas Dingerdis(8.0/10.0)0.7km
Bergen op Zoom - Laan van Hildernisse - Noord 24
 
 
SMS Implementation Engineers(7.2/10.0)1.8km
Bergen op Zoom - Antwerpsestraat 32
Curssusen: Accountmanager, Gedragsverandering, Praktijkervaringen, Verpleegkundigen, Zelfvertrouwen, ...
Vakgebieden: Bedrijfsopleidingen, Communicatie, E-commerce, Financieel, Marketing, ...
 
 
Verhuuracademy(8.2/10.0)2.3km
Bergen Op Zoom - Galileostraat 3
De Verhuur Academy is een opleidingsinstituut voor kort beroepsonderwijs gericht op (verhuur)makelaars, woonconsulenten, beleggers in vastgoed en voor iedereen die gerelateerd is aan het huren, verhuren en beheren van woonruimte....meer...
Curssusen: Makelaardij
 
 
Corrie Cosmetieks(8.0/10.0)4.3km
Halsteren - Melanenweg 3B
 
 

Plaatsen in de buurt

Dinteloord - Halsteren - Heerle - Hoeven - Kapelle - Moerstraten - Ossendrecht - Oud Gastel - Oudenbosch - Wouw
Cursus Wijzer maakt onderdeel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Contact