Zoek rondom postcode

Vitaal en Gezond Leven

7.1 / 10.0
(4 stemmen)
Kerkstraat 28
2211RJ Noordwijkerhout
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0252340364
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@vitaalengezondleven.nl
52.2596944.496889
4 3.5714285714286 7.1
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Beide zijn wij actief als shiatsu- en voetreflextherapeute. Daarnaast is Noëlle actief als Stress Consultant. Zij geeft met grote regelmaat cursussen en workshops. In 2009 hebben wij onze krachten gebundeld en gezamelijk Vitaal & Gezond Leven opgestart. Onze drijfveer is om zoveel mogelijk mensen vitaal en gezond in het leven te hebben staan. In onze individuele praktijk zien wij dagelijks mensen met een verscheidenheid aan klachten. Van daaruit is een motivatie ontstaan om mensen bewuster te maken van hun lichaam. Dit doen wij nu dagelijks tijdens de trainingen van Vitaal & Gezond Leven.

Je volgt bij ons niet zomaar een training (Vitaal & Gezond Training en Chi Neng Qigong Training) van 50 minuten per week. Wij geven je meer inzichten in hoe je echt samen kan werken met je lijf in plaats van het als een los onderdeel te zien. Wij delen graag onze ervaring en kennis als therapeut met je. Dus je krijgt tijdens een training ook tips over je houding, over vastzittende spanning op bepaalde plekken in je lijf, voeding, acupressuurpunten waar je thuis mee aan de slag kunt.

Wij zijn voortdurend bezig om te kijken hoe wij onze kennis en ervaring in gemakkelijk toepasbare vorm aan jullie kunnen overdragen om je zelfredzaamheid op het gebied van welbevinden en gezondheid te vergroten. Oftewel bewust met je lichaam en geest bezig zijn om fysiek en lichamelijk zo sterk mogelijk te worden. Hierdoor sta je steviger in allerlei situaties die op je pad komen en ben je flexibeler om er op een passende manier mee om te gaan. Ook merk je dat je minder last krijgt van bepaalde fysieke ongemakken die voorheen regelmatig op je pad kwamen. Denk in de herfst aan verkoudheid, kriebelhoest of stijve nek en schouders.

Het verheugt ons zeer dat onze groep deelnemers gestaag groeit. Op dit moment trainen er gemiddeld 150 mensen per week bij ons verdeeld over 12 trainingen en dit aantal blijft groeien. De leeftijd varieert van 30 - 60 plus. De een kan meer dan de ander, maar de oefeningen worden op ieders vermogen afgestemd. Echter de drive die iedereen heeft is gelijk: Weer genieten van de kracht en flexibiliteit die in mijn lichaam verborgen zit.

Wij vergelijken het soms met wat achterstallig onderhoud. Ouderdom hoeft echt niet standaard met gebreken te komen. Aan veel klachten kun je ook zelf veel doen ! Waarom al op je 35ste accepteren dat die stijve schouders en nek bij je horen? Wij maken je graag zelfredzamer en bewuster als het gaat om de relatie met je lichaam. Het is zo gemakkelijk om je lichaam voor lief te nemen tot klachten verschijnen. Bij de een is dat eerder dan bij de ander. Kom je eens mee doen? Een proefles is gratis.

Noëlle en Cora

Extra informatie:
Beiden zijn wij HBO-geschoolde A-therapeuten en aangesloten bij erkende beroepsverenigingen waardoor lessen en behandelingen (deels) vergoed worden door zorgverzekeraars. Noelle Mertens-Oosterwaal is aangesloten bij de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu, lid van de BSC, NVST lidnr 1263, Ring, geregistreerd bij CZ025848. Haar AGB code is 90025848. Cora Mienis is geregistreerd bij de NVST, L1688. Haar AGB code is 90035709.

Kenmerken

Curssusen:
Chi Neng Qigong
Vitaal & Gezond Training (Do-in)
Voeten masseren kun je leren
Basiscursus Shiatsu
Eendaagse Chi Neng Qigong workshops
Cursussen op de niveaus:
Cursus

Plaats een review

In de buurt gevonden

Villa Blossom(8.2/10.0)3.6km
Lisse - Heereweg 346
Levering van :         bloemen en boeketten          bedrijfsbloemwerk en abonnementen         de personeels- zakelijke als ook de persoonlijke speciale dagen agenda voor u bijgehouden met herinneringen         rouw- en trouwarrangementen        ...meer...
Vakgebieden: Huis en Tuin, Tuinarchitectuur
 
 
Spirit Group(8.0/10.0)4.2km
Lisse - Heereweg 923HG
 
 
Hillie Creatief(8.8/10.0)4.4km
Sassenheim - Hoofdstraat 124
 
 
Stichting Hillegomse Muziekschool(8.0/10.0)6.7km
Hillegom - Henri Dunantplein 4
Curssusen: Administratie, Dans, Harp, Jazz, Keyboard, ...
Vakgebieden: Communicatie, Computer, Hobby, Orgel, Slagwerk, ...
 
 
Senz(8.0/10.0)6.7km
Hillegom - Hofzicht 36
 
 

Plaatsen in de buurt

Hillegom - Hoogmade - Katwijk Zh - Leiden - Leiderdorp - Lisse - Nieuw Vennep - Oegstgeest - Roelofarendsveen - Sassenheim
Cursus Wijzer maakt onderdeel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Contact