Zoek rondom postcode

Werkplaats RUIM

Werkplaats RUIM

8.3 / 10.0
(6 stemmen)
Tolstraat 144hs
1074VM Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0206629563
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtruim@hetnet.nl
52.3526684.905481
6 4.1538461538462 8.3
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Cursus tekenen naar waarneming in atelier / werkplaats RUIM in de pijp in Amsterdam

Schrijf u nu in voor de cursus ‘tekenen naar waarneming - waarneming door tekenen’ in atelier / werkplaats RUIM in de Pijp in Amsterdam.
Tekenen naar waarneming = tekenen wat je om je heen ziet. Dat kunnen voorwerpen, planten, dieren, mensen of landschappen zijn. In de cursus leer je naast tekenen, ook om beter te kijken. Tijdens het tekenen ga je steeds meer opmerken en zien.
Deze belevenissen optekenen is een uitdagend spel, waarbij je jouw wereld met je ogen en je handen in een lijn probeert te vangen. De regels van dit tekenspel leer je tijdens deze cursus, om ze daarna naar je eigen hand te zetten.

De cursus is voor iedereen die plezier heeft in tekenen en voor wie zijn/haar tekenvaardigheden wil vergroten of oefenen, voor prille beginners en voor gevorderde tekenaars. Je wordt begeleid op je eigen niveau door Barbara Damen. Zij is beeldend kunstenaar en docent tekenen en handvaardigheid. Je tekent in een kleine groep in haar atelier in de Pijp in Amsterdam.

Tijdens de lessen teken je kleine voorwerpen en spannende stillevens en kun je experimenteren met verschillende technieken. Doordat er max. 6 cursisten zijn, kun je veel persoonlijke begeleiding krijgen bij het opzetten en uitwerken van je tekening. In een gezamenlijke nabespreking van de tekeningen aan het eind van de les, komen de verschillende aspecten van het tekenen uitgebreid aan bod.
De cursus start met potlood, houtskool & krijt, daarna kun je naar keuze ook werken met o.i. inkt, aquarelverf, acrylverf, gemengde technieken of tekeningen uitwerken met eenvoudige druktechnieken en collagetechnieken. Je volgt hierin je eigen tempo en ontwikkeling.

Inschrijven kan per cursusblok. Is de cursus al begonnen, dan is instroming mogelijk als er nog plek is. Je kunt je dus op ieder moment aanmelden. In de schoolvakanties is er geen les.

Blok 1
maandagavond van 19.30u -22.00u
start 9 september 2013 - 6 lessen - kosten: 110 Euro

De eerste les zijn de materialen gratis. Daarna kun je evt. werken met je eigen materialen en/of materialen via een knipkaart aanschaffen tijdens de cursus.

Voor meer informatie & inschrijven:
www.werkplaatsruim.com
ruim@hetnet.nl
020-6629563

Kenmerken

Cursussen op de niveaus:
Cursus
tekencursus: tekenen naar de waarneming
creatieve workshops op maat
Dit bedrijf verzorgt:
Klassikale studies
beeldende cursussen en workshops op maat voor scholen en welzijnsorganisaties
Vakgebieden:
Tekenen en schilderen
Tekenen naar de waarneming

Plaats een review

In de buurt gevonden

Werkplaats RUIM(8.0/10.0)0km
Amsterdam - Tolstraat 144
Cursus tekenen naar waarneming in atelier / werkplaats RUIM in de pijp in Amsterdam Schrijf u nu in voor de cursus ‘tekenen naar waarneming - waarneming door tekenen’ in atelier / werkplaats RUIM in de Pijp in Amsterdam. Tekenen naar waarneming = tekenen wat je om je heen ziet. Dat kunnen...meer...
Vakgebieden: Workshops
 
 
Hayal Creatieve Workshops(7.6/10.0)0.7km
Amsterdam - Rijnstraat 57-3
 
 
Schellinger Trainingen(7.6/10.0)0.9km
Amsterdam - Tweede Boerhaavestraat 46
 
 
Language Partners(7.8/10.0)0.9km
Amsterdam - Rhijnspoorplein 24
Language Partners is het resultaat van de fusie tussen ITA Talencentrum en Feedback Talen. Gezamenlijk kunnen wij bogen op meer dan honderdveertig jaar historie, waarin we een gedegen reputatie hebben opgebouwd als dé Language Partner van bedrijfsleven, overheid en non-profitorganisaties. In deze...meer...
Curssusen: Communicatievaardigheden, Omgangsvormen, Presentatievaardigheden, Spreekvaardigheid, Taalcursus, ...
Vakgebieden: Duits, Japans, Russisch, Spaans, Turks, ...
 
 
Post-script - Hogeschool van Amsterdam(7.8/10.0)1.1km
Amsterdam - Rhijnspoorplein 1
Beter schrijven is beter communiceren. Door beter te communiceren, weet je effectiever je doelgroep te bereiken. In alle cursussen van Post-script is dat het uitgangspunt. Onze missie: Leer effectief schrijven Je bent wat je schrijft. Alles wat je aan het papier toevertrouwt of ergens op het net...meer...
Curssusen: Adviesvaardigheden, Commercieel, Communicatietraining, Communicatievaardigheden
Vakgebieden: Bedrijfsopleidingen, Journalistiek, Marketing, Nederlands, Receptioniste, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Aalsmeerderbrug - Amstelhoek - Amstelveen - Badhoevedorp - Koog Aan De Zaan - Landsmeer - Nederhorst Den Berg - Weesp - Zaandam
Cursus Wijzer maakt onderdeel uit van Xind Media bedrijvengidsen - Privacy verklaring - FAQ - Contact